Home    Mærkevarer      Information

Häfele produktions- og udviklingskompetencer: Häfeles mærkevarer

Som producent af ni egne mærker og førende udbyder af intelligent beslagteknik, belysning og elektroniske låsesystemer i hele verden garanterer Häfele med egne investeringer i teknik og produktion den højeste standard hvad angår funktionalitet, kvalitet og design. Det gør Häfele til en førende producent af beslag.

 


Häfele lokaliteter

Häfele er repræsenteret i mere end 150 lande og beskæftiger mere end 8.000 medarbejdere, fører 150.000 produkter og fremstiller ni egne mærkevarer. Den globale omsætning i 2021 beløb sig til mere end 1,7 mia. euro.

I dag findes der ikke noget kontinent hvor Häfele ikke som minimum er repræsenteret ved en afdeling eller et salgskontor.

Se kort

 

Häfeles produktionssteder og Häfeles hovedkontor

Vores egenudviklede og -producerede mærker sikrer via egne investeringer i teknik og fremstilling den største grad af funktionalitet, kvalitet og design, og det gør Häfele til en af de førende producenter.

I det følgende kan du lære alle produktionsstederne og de tilhørende produkter samt vores hovedkontor i Nagold at kende.


1 | Häfele Berlin​​​​​​

​​​​​​​
I Berlin producerer vi vores Häfele Ixconnect-sortiment: Minifix, Rafix, Maxifix og mange flere samlebeslag til vores kunder. Hver dag produceres over 8,5 mio. dele og mere end 3,2 mio. Minifix zinkkabinetter.

Häfele Berlin producerer primært samlebeslag til den internationale møbelindustri. Vores samlebeslag indeholder forskellige materialer såsom zinklegering, termoplast-sprøjtestøbning og andre råmaterialer.

Mere om Häfele Ixconnect

Lær Häfeles mærkevarer indenfor samlebeslag bedre at kende:


Rafix
Rafix samlebeslaget kan anvendes individuelt. Med zinklegering eller kunststof, eller med og uden fælg.

​​​​​

Til Rafix

Minifix


Minifix
Minifix samlesystemet muliggør en billig og komfortabel skabsmontage der kan udføres uden at beskadige overflader.

Til Minifix


SC 8/60
Skabssamlebeslaget SC 8/60 kan anvendes til den hurtige og lette montage af et møbel.
 

Til SC 8/60


SC 8/25
Samlebeslaget SC 8/25 er til en skjult samling i mindre møbler som fx skuffer.
 

Til SC 8/25


2 | Sphinx Electronics

Sphinx Electronics har været en del af Häfele-gruppen siden 1998 og har hjemsted i Kenzingen, Tyskland. Denne virksomhed udvikler og producerer de elektroniske låse- og adgangskontrolsystemer ”Häfele Dialock”.

Mere om Häfele Dialock

Lær Häfeles mærkevare Dialock bedre at kende:


EFL 3/3C
EFL 3/3C er en lås til indendørs brug med adgangskontrol inkl. låsekrop og rigel til træ- og aluminiumdøre.

Til EFL 3/3C

DT 700


DT 700
Det elektroniske dørterminalsæt er perfekt egnet til indvendige døre og projekter. Berøringsfri adgang er mulig med en Dialock-nøgle.

Til DT 700

WT 200


WT 200
Vægterminalen kan anvendes som kodelæser og/eller vægterminal. Den indeholder en låsefunktion til styring af alle typer døre.

Til WT 200


3 | Flap Competence Center


Häfele grundlagde i 2009 sammen med Kesseböhmer Huwill produktionsvirksomheden KFT i Budapest. På denne fabrik producerer vi vores Häfele Free klapbeslag produktfamilie. Ydermere fremstiller vi forskellige skydesystemer til primært det europæiske marked.

Mere om Häfele Free Family

Lær Häfeles Free klapsortiment bedre at kende:

Free space


Häfele Free space
Designet på Free space blev prisbelønnet med Red Dot. Med mindre indbygningsdybde giver Free space mere opbevaringsplads og er dermed den perfekte løsning til ethvert skab.

Læs mere

Free fold


Häfele Free fold
Free fold er et hævebeslag til en dobbelt klapkonfiguration. Klapmekanismen muliggør en pladsbesparende åbning med minimal åbningsmodstand.

Til Häfele Free fold


4 | Loox & Nimbus Group


I Stuttgart har Häfele siden 2011 været trendsætter og markedsførende med Häfele Loox, det innovative plug-and-play LED-belysningssystem til møbler og rum. Arkitekturmærket Nimbus er LED-pioner og en velrenommeret producent af designlamper samt kombinationen af lys og rumakustik.

Mere om Häfele Loox5

Lær Häfeles mærkevarer indenfor belysning bedre at kende:

Loox


Häfele Loox5
I mere end 100.000 timer har vi beskæftiget os med, udviklet og forsket i LED-lys. I årenes løb har vi haft værdifulde samtaler med mange kunder - og vi har lært rigtig meget. Lys i møbler er forlængst ophørt med at være tilbehør. I dag har lys væsentlige og nødvendige komfortfunktioner.

Til sortiment

Nimbus


Nimbus
En omfattende, integreret lysløsning til førsteklasses indendørsarkitektur fra én producent; fra lys i rum til lys i møbler og indretning. Talrige Nimbus LED-lofts- og -væglamper er allerede i dag kompatible med Loox lyssystemet.

Til sortiment


5 | Häfele Schneider Kenzingen

Schneider Kenzingen

Häfele-fabrikken i Kenzingen producerer kontormøbelsystemer såsom udtræksskinner, skuffer, låsesystemer eller reoler i mellemstore og store serier med høj automatiseringsgrad. Udover de nævnte produkter fremstilles også Häfele Matrix skuffesystemerne i Kenzingen.

Lær Häfeles mærkevare Matrix bedre at kende:

Matrix Box


Häfele Matrix Box skuffe
Häfele Matrix Box skuffen er et dobbeltvægget skuffesystem af pulverlakeret stål med stor bæreevne, fuldudtræk og integreret Soft-Close.

Læs mere

Matrix Pro Medical


Häfele Matrix Pro Medical
Den nye Häfele-skuffe skaber plads i praksis og laboratorium. Den præfabrikerede skuffe med lav fronthøjde sparer tid, penge og montagetid.

Læs mere


6 | Häfele Schneider Jettingen

Jettingen

På Häfele-fabrikken i Jettingen udvikles og produceres funktionsbeslag, skrivebordssystemer, skydedørsbeslag samt kundespecifikke beslagløsninger i mellemstore og mindre serier.

Lær Häfeles mærkevarer fra fabrikken i Jettingen bedre at kende:

Klapsenge


Häfele Teleletto
Häfele Teleletto sengebeslag giver dig mere komfort og plads når sengen designes. I hotel, studiebolig eller som gæsteværelse.

Læs mere

Ironfix


Häfele Ironfix
Det fleksibelt placerbare strygebræt fra Häfele produceres ligeledes i vores fabrik i Jettingen. Ideelt i hjemmet, hoteller, sommerhuse og meget andet.

Læs mere

DressCode


Häfele DressCode
DressCode er et aluminiumramme-opbevaringssystem til walk-in-closets eller reolsystemer der er nemt og hurtigt at montere.

Læs mere

Slido


Häfele Slido
Slido skydedørsbeslag leveres i forskellige materialer og varianter. I kombination med Soft-Close er der garanti for perfekte køreegenskaber.

Læs mere


7 | Hovedkontoret i Nagold - engineered by Häfele


Vi producerer ikke alene vores eget beslagsortiment på vores fabrikker, vi udvikler også produkter der fremstilles på Häfele-fabrikkerne. Häfele er også ansvarlig for forskning og udvikling for at kunne betjene vores kunder.

Alle Häfeles mærkevarer

Lær Häfeles mærkevarer bedre at kende:

Startec greb og dørgreb


Startec greb
Denne grebskollektion er synonym for innovation og funktionalitet. Startec Designer-serien giver dig fem ypperlige overflader at vælge mellem.

Til sortiment

Häfele møbelgrebskollektion


Häfele møbelgrebskollektion
Hvert andet år markedsfører Häfele en række nye designs. Vores produkter er garanteret tysk kvalitet og modstandsdygtige overfor kemikalier eller bakterier.

Læs mere

AXILO


Häfele  AXILO™
Häfele AXILO™ er et revolutionerende sokkeljusteringssystem der muliggør en ergonomisk, rygskånende og tidsbesparende montage.

Læs mere

Metalla-hængsler


Häfele Metalla-hængsler
Metalla hængselprogrammet omfatter hængsler i professionel kvalitet. Metalla 50, Metalla 110, Metalla 310 og Metalla 510 er et sortiment du kan have tillid til.

Til sortiment

 


Enestående mangfoldighed - browse i Häfeles webshop

Häfeles mærkevarer

 

Af erfaring: Häfeles mærkevarer

I mere end 90 år har Häfele som specialist i beslag, elektroniske låsesystemer og belysning skabt fremtidens intelligente liv og bolig. I vores mærkevaresortiment samler vi det bedste fra vores erfaring – engineered by Häfele.

​​​​​​Se Häfeles mærkevarer

Häfeles produktverden

 

Noget for enhver smag: Häfeles produktverden

Häfele er både din leverandør og producent. Vælg blandt 154.000 artikler fra Häfeles enestående brede sortiment i hele verden og få den bedste kvalitet fra Häfeles egen virksomhed eller fra stærke Häfele-partnere.

Se Häfeles produktverden