Lamello: Fleksible løsninger til innovativt håndværk

Få nye vinkler på dit håndværk med Lamello

Byd de skæve vinkler og vilde idéer velkommen med Lamello der baner vejen for innovativt snedkerhåndværk. I mere end 50 år har Lamello gjort det nemmere for snedkere at skabe kreative og fleksible designløsninger ved hjælp af intelligente træsamlinger der sætter nye standarder for funktionalitet, kvalitet og æstetik. Med samlingsfræsere og tre samlingssystemer løses komplekse opgaver enkelt, præcist og hurtigt. Resultatet er solidt håndværk med usynlige samlinger der holder.

Hvorfor vælge Lamello?

  • Spar tid på samlingerne med smart og enkel montage
  • Præinstallerede samlinger gør det nemt at pakke, transportere og montere møblet hos kunden
  • Udforsk nye designs: Lamello gør det nemt at arbejde med skæve vinkler og kreative projekter
  • Få demo og rådgivning af Häfeles Lamello-eksperter
  • Tre systemer der letter arbejdet for små såvel som store snedkerier
Se vores Lamello-udvalg

Se Lamello i aktion

Lamello gør det nemt at arbejde præcist – og tænke ud af boksen. Vil du opleve Lamello i aktion og blive klogere på de tre systemer: P-System, Lamello System og Cabineo? Book en demo med en af Häfeles Lamello-eksperter og se hvordan du tackler de skæve vinkler og udfordrende samlinger.

Book en demo

 

Vinreolen er samlet med Divario P-18 som gør det muligt at skabe tætte og robuste samlinger. Hylderne klikkes fast i de formonterede komponenter uden at efterlade synlige spor af samlingerne.

Projekt af Tischlerei Fink, Østrig

Se mere her

 

Lamello P-System viser sit værd med denne akustikvæg hvortil der er gået rundt regnet 9000 Clamex P-14-beslag. Den lave skæredybde har gjort det muligt at samle komponenterne i udfordrende, skæve vinkler.

Projekt af Käslin, Schweiz

Se mere her


 

Tre Lamello-systemer - uanede muligheder

Lamello har et bredt sortiment af samlebeslag, samlingsfræsere, kiks og tilhørende produkter fordelt på de tre systemer: P-System, Lamello System og Cabineo.

Lamello P-System

Med Lamello P-System og Zeta P2-fræseren kan du lave permanente eller aftagelige samlinger præcist, enkelt og hurtigt. Lamello P-System sikrer en nem montage uden brug af lim eller skruer og gør det muligt at lave træsamlinger i stort set alle vinkler. Trods en lav fræsedybde på ned til 10 mm er du garanteret en robust samling med maksimal trækstyrke der forhindrer vridninger.

Lamello Cabineo

Cabineo er et tidsbesparende samlebeslag til skabe som hverken kræver boring til dyvel eller kantboring. Systemet kan anvendes med alle CNC-fræsere. Resultatet er en robust samling og en æstetisk finish med dækhætter i flere farver. Beslaget kan nemt præinstalleres på værkstedet, transporteres som ‘flat pack’ og monteres endeligt hos kunden.

Lamello System

Lamello System er Lamellos originale serie af trækiks der sikrer en nem, hurtig og nøjagtig samling af træelementer. Kiksens riflede overflader gør det nemt at fordele limen optimalt og giver en kraftigere binding mens glatte afrundede kanter gør samlingen til en leg. En prisvenlig løsning som kan anvendes ved fræsninger med Lamello Classic X eller Lamello Top 21.

Vil du have en demo?

Er du i tvivl om hvordan du kan optimere arbejdsgangen og skabe bedre og mere innovative løsninger med Lamello?

Så tag en snak med din Häfele-konsulent eller book en demo og prøv Lamello-systemet i eget værksted.

Book en demo

Häfele Danmark A/S er autoriseret Lamello-forhandler

Se Lamello-produkterne i vores webshop og opdag de mange muligheder.

Se vores Lamello-udvalg

Få inspiration fra Häfele

Ønsker du at modtage inspiration og gode tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev