Fokuseret lys til møbelkonstruktion

Interzum Award 2021 – Loox lineærlinse "Best of the Best"

Bedre bliver det ikke – lineærlinsen til fokuseret lys i møbelkonstruktion, en innovativ udvikling fra Häfele, vandt juryens hjerter ved Interzum Award 2021. Den fik med udmærkelsen ”Best of the Best” en imponerende anerkendelse.

​​​​​​​

Lineærlinsen fra Häfele er udviklet i samarbejde med specialisterne hos lysinstituttet Bartenbach i Innsbruck til målrettet lysspredning over arbejdsflader. Med denne innovation kan fx arbejdsflader i køkkenet belyses perfekt og ensartet med LED-bånd uden irriterende blænding. Häfeles lineærlinse samler lyset fra et LED-bånd og giver dermed en fordobling af belysningsstyrken på det ønskede fokusområde. Samtidig reduceres blændingseffekten med 85 %. 

Med denne eksklusive egenudvikling ”Made in Germany” beviser Häfele endnu en gang sin kundenærhed og innovative styrke som specialist i lys i møbler og rum. Hurtig montage, nem konfiguration og ukompliceret drift prædestinerer nyheden til brug i køkkenet, men også i møbelkonstruktion overalt hvor arbejdsflader skal oplyses optimalt uden blænding. 

Individuelle lyskilder – perfekt tilpasset fra ét styk

Det man ikke selv skal bygge eller montere, sparer tid. Häfele hjælper med at spare tid og penge med en skræddersyet, bred vifte af færdigkonfigurerede komponenter. De fleste kan samles individuelt efter kundeønske fra en seriestørrelse på ét styk.

Dette servicetilbud gælder også for næsten alle lineærlamper i Häfeles sortiment og selvfølgelig også for lamper med den innovative lineærlinse. I Häfeles egen CE-konforme produktion bliver aluminiumprofiler og bånd fra Loox5 sortimentet konfigureret efter partnernes ønsker, og individuelle lamper produceres fra styktal ét eller i små serier. Virksomheden har årelang ekspertise i produktionen af såkaldte Topco-produkter og kan levere på meget kort tid. 14 prædefinerede lineærlamper kan leveres omgående, bestående af et LED-bånd i aluminiumprofil med to meter tilledning og passende endekapper.

Servicetilbudet omfatter en hel række andre skræddersyede færdigprodukter, fx skuffer der kan sættes direkte i møbler eller interiør, eller sågar specialindkøb af enkelte artikler.

​​​​​​​

Häfele Loox5 system: Optimal integration

Med lineærlinsen præsenterer Häfele den første ægte møbellampe der fordeler næsten alt lyset fra et LED-bånd direkte på den underliggende arbejdsflade med minimalt overgangstab. Häfeles lineærlinse er en værdifuld udvidelse af Häfeles Loox5 lyssystem da den samtidig kan anvendes til forskellige prima Loox LED-bånd til lysfokusering. Styringen sker enten via Loox-kontaktprogrammet eller med smartphoneappen via Häfele Connect-systemet med BLE mesh-teknologi. Den diskret elegante lineærlinse egner sig til alle Loox5 LED-bånd med 5 mm eller 8 mm bredde. Den fungerer som afdækning af aluminiumprofiler med LED-bånd og ligger direkte over LED-chippen. Med så meget teknisk finesse og innovativ styrke fik den nye Häfele lineærlinse nu prikken over i'et med Interzum Award „Best of the Best“.

Fuldt overblik over køkkenets arbejdsområde og andre steder – helt uden blænding.

Häfeles lineærlinse gør hele forskellen: Foroven LED-bånd med standardafdækning, forneden med lineærlinse og fokuseret, blændfrit lys på køkkenbordet.

Pressekontakt

Christina Buus

Marketingansvarlig Tlf.: 28 73 05 15 christina.buus@haefele.dk