Interzum 2015 beretning

Inspiration og innovation fascinerer internationale gæster

Hvad mere kan man ønske sig? 57.500 gæster besøgte Interzum 2015 i Köln og gav fuldt hus i Häfeles messestand alle fire messedage. Messestanden med eksperten inden for beslagteknik og elektroniske låsesystemer begejstrede gæster fra hele verden. En imponerende præsentation af sortimentet i en perfekt arrangeret og afbalanceret opsætning af innovation og inspiration demonstrerede på overbevisende vis Häfeles omfattende knowhow.

Easiness. Engineered by Häfele.

"Vi opfyldte vores kunders forventninger med vores Häfele produkt- og serviceløsninger til nem konstruktion, produktion og samling. Vi bragte vores nye produkter til live i seks udstillingsområder under overskriften "Easiness. Engineered by Häfele." Vores kunder hilste denne tilgang velkommen idet modulsystemløsninger er meget efterspurgte. Alle vores mål blev nået, og mere til, hvad angår både kvantitet og kvalitet." siger Jörg Schmid, adm. direktør i Häfeles industriafdeling.

Bemærkelsesværdige nye produkter

Det modulære LED-lyssystem Loox er tilpasset de internationale markeder og var en af hovedattraktionerne på den 1.480 m2 store stand. Mere end 60 nye produkter blev introduceret som en del af Loox 3. generation. Her skal især fremhæves de nye plug-and-play modulære indbyggede lamper og tilbehør til kundetilpassede løsninger, lysstærke LED-lysbånd med stor farveægthed og en kollektion af fascinerende LED-fladelys.

Inden for klapbeslag præsenterede Häfele sig som ekspert i kinetik. Deres omfattende program med både Free-familien og Duo og Maxi klapbeslag inkluderer alle velkendte bevægelsesvarianter. Free flap H 1.5 klapbeslaget af kunststof til små klapper fik en overbevisende præmiere med sit lette og slanke design og lette åbning.

På området for skydedørsbeslag fra Slido blev fire nye skydesystemer introduceret – modulære og fleksible – perfekt tilpasset til industriens krav og anvendelser. Den nye generation af en række dæmpede og selvlukkende mekanismer integreres perfekt. Den nye hyldebærer til den populære 3 mm hulrække var den største attraktion blandt Ixconnect møbelsamlebeslagene. De blev rost for deres styrke og forfinede design.

Mere liv pr. kvadratmeter

Som et resultat af trenden med at bo i byerne står møbelindustrien overfor den store udfordring der ligger i udnytte de stadig mindre boliger optimalt med multifunktionelle møbler, og gæsterne var begejstrede for at tage del i rejsen gennem Häfeles inspirerende "Furniture Showroom". Inspirationsområdet med møbelløsninger var en hyldest til tidens trend i retning af at kombinere fritid og arbejde på begrænset plads. "Mere liv pr. kvadratmeter" med mere komfort og funktionalitet kan blive en realitet hvis møblerne der er udstyret med Häfeles smarte beslagteknik, ses som prototyper. I samarbejde med kunderne bliver de vigtige elementer identificeret og forberedt for serieproduktion.

På interzum er inspiration ikke en ensrettet vej, men en del af udviklingsprocessen for nye møbel- og bygningsbeslag. Det bliver spændende at se hvilke af de viste ideer der er overgået til serieproduktion på interzum om to år.

Interzum Häfele messestand
Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk