Häfele baner vejen til næste århundrede sammen med partnere fra møbelindustrien

Interzum 2023: Den førende virksomhed i branchen udnytter pladsen bedst muligt ved hjælp af 100 års erfaring

Nagold - 20. marts 2023

1923-2023: Häfele fejrer i år sin 100-års fødselsdag og kaster med sin alsidige messepræsentation på interzum et blik ind i fremtiden. Den internationale messe for leverandører til møbelindustrien vil bringe fagfolk fra hele branchen sammen fra 9. til 12. maj 2023. Häfele der er specialist indenfor intelligent beslagteknik, belysning og elektroniske låsesystemer, inviterer indenfor i et komplet kosmos af produktnyheder - midt i hal 7.1, stand C-040. 

I løbet af sin virksomhedshistorie har Häfele udviklet sig til at være en internationalt agerende totalleverandør, og er derfor i harmoni med tidsånden: Møbler, lys eller netværksløsninger går hånd i hånd med virksomhedens rådgivnings- og servicetilbud - hvilket kan opleves på imponerende vis i maj i Køln. CEO Gregor Riekena: ”For os har interzum altid været muligheDEN for international, kreativ udveksling af tanker og ideer. Vi glæder os især til dette i vores jubilæumsår. For det handler for os om mere end produktinnovationer. Vi ønsker at samarbejde med vores partnere om at udvikle løsninger til fremtidens bolig- og arbejdsmiljøer til størst mulig gavn.

Panorama: Häfele forbinder udstyrsverdener

I køkkener såvel som i møbler til opholdsrum og soveværelse findes der talrige anvendelsesmuligheder i samspillet mellem møbler og belysning. Udover funktionsbelysning handler det især om stemningsbelysning til forskellige brugsscenarier. Takket være Häfeles produktsortiment kan møbel- og rumbelysning til alle brugsscenarier sammentænkes og omsættes i form af forbundne rumløsninger

På messestanden demonstreres dette bl.a. på emneområdet lys. Produkter der integrerer lys i møbler, samspillet mellem belysning og materiale eller stemningsfyldte lysscenarier med rumbelysning på standen gør sammenhængen tydelig for de besøgende. Produktudstillingen ledsages af en virtual reality-oplevelse: Häfeles Blackbox - den nye lysudstilling fra Häfele og Nimbus i Stuttgart - kan opleves som en virtuel tvilling på interzum. 

På samme måde behandler standen indretningen af køkkener. Her vises hvad der er muligt med Häfeles produktsortiment: Fra belysning til beslag såsom innovative klapløsninger eller skuffesystemer, grebskollektioner, vaske eller stænkskærme til elektriske apparater eller affaldssorteringssystemer - Häfele tilbyder alle typer tilbehør til projektering af køkkener i forskellige størrelser og til forskellige krav - alt fra én leverandør.

Skjulte beslag for maksimal udnyttelse af pladsen

Det at gøre processer nemmere for kunderne er også i fokus i produktpræsentationen indenfor sortimentet af klapbeslag: Med Free slim præsenterer Häfele en innovativ familie af slanke klapbeslag der ikke blot smelter sammen med korpus og næsten bliver ”usynlige”, men også reducerer antallet af varianter drastisk takket være den patenterede fjederteknologi. Dette forenkler logistikken væsentligt for møbelproducenter i hele værdikæden, fra lagring til udvalg, allokering og kontrolprocesser. Gregor Riekena: ”Vi så på et tidligt tidspunkt trenden i retning af beslag der maksimerer udnyttelsen af pladsen i et skab. Med vores nye klapbeslag sætter vi nye standarder på dette område.”

Tæt på den digitale verden af mærkevarer under og efter Køln

Den multi-prisvindende digitale verden af mærkevarer (Häfele Discoveries) gør det muligt for alle der ikke kan være fysisk til stede i Køln, at opleve Häfeles innovationer og nyheder. ”Mærkevareudstillingen til din bukselomme” byder på masser af opdateringer og ekstra tilbud i forbindelse med messen. For eksempel vises direkte transmissioner fra interzum. Samtidig inviterer platformen som er integreret i Häfeles website, de besøgende til at udforske temaverdenerne i Häfele på alle tider af døgnet, også efter at messen er slut.

Andre spændende områder såsom Office, Micro Living, Home Office Hotel eller Caravanning åbner hele spektret af Häfeles produktverden for gæsterne på standen. 

Häfele i 100 år - eksperimenterende på vej ind i fremtiden

Tilstedeværelsen på interzum vil blive fulgt af en farverig vifte af arrangementer i anledning af Häfeles jubilæumsår. En essentiel og bæredygtig brik i dette er udviklingen af en holistisk tænkt grebskollektion. Greb har været en del af Häfeles produktsortiment helt fra begyndelsen af virksomhedens historie. Nu, på tærsklen til det næste århundrede, lancerer Häfele et forsøg på at positionere sig vedrørende aktuelle forhold i relation til mennesker, rum og møbler. Grebsdesignprojektet udvikles i en åben proces i dialog med designerne Tilla Goldberg fra Ippolito Fleitz Group, Stuttgart/Berlin/Shanghai, og Sylvia Leydecker fra 100% interior, Køln. Häfele præsenterer resultatet af eksperimentet på interzum 2023.

Häfele vil udtrykke sin stolthed over virksomhedens rejse frem til i dag på forskellige niveauer. Præsentationen på messen vil give indblik i virksomhedens begivenhedsrige 100-årige historie. Samtidig vil selve messestanden med Häfeles jubilæumsstanddesign være en tydelig indikator på Häfeles dynamiske rejse ind i fremtiden. 

Häfeles messeteam glæder sig til fælles tidsrejser til både fortid og fremtid samt til intensive og inspirerende faglige diskussioner på deres enestående messestand på interzum 2023 i Køln.
 

Uanset om det handler om funktionslys på arbejdsbordet eller stemningsbelysning til hyggeligt samvær om aftenen så muliggør kombinationen af møbel- og rumbelysning med Häfele- og Nimbusprodukter lysløsninger der er nemme at projektere og styre, og som passer til alle anvendelser.

Til alle tider og fra alle steder: Häfeles digitale udstilling af mærkevarer giver på inspirerende og nem måde adgang til de mange rådgivnings- og servicetilbud. På interzum 2023 venter der de besøgende et væld af opdateringer og ekstra tilbud i Häfeles digitale kosmos, fx en tidsrejse i virksomhedens 100-årige historie.