Oplev “Micro Living” og “Smart Home” live

Häfele interzum preview 2017 – interzum-pris “Best of the best” til nyt møbelsamlebeslag

Häfele tænker videre og forbliver tro mod sit motto "Mere liv pr. kvadratmeter". På messestanden i hal 7.1, C 040, vil virksomheden levendegøre møbelteknik som helhed, præsentere nyheder, innovative produkter og smart og digital sammenkobling af møbler og rum med fokus på de to megatrends "Micro Living" og "Smart Home".
Häfele opfylder sin traditionelle rolle som innovator i branchen med de to nyheder indenfor møbelsamlebeslag som netop er blevet tildelt Interzum Award 2017. Ixconnect ekspansionssamlebeslaget 8/25 i ét stykke vandt med kvalitetsbetegnelsen "Best of the best" den højeste udmærkelse. En anden pris blev tildelt det nye Easy Storage samlebeslag som er et universalsamlebeslag til møbeludstyr. Sammenlignet med traditionelle samlebeslag halverer det montagetiden for møbeludstyr i Easy Storage sortimentet. Møbelsamlebeslagene der løb med sejren, er eksempler på en omfattende møbelkompetence, men også på Easiness Engineered by Häfele, et credo som har gjort enkelhed og nemhed for kunderne til topprioritet.

De internationale trends "Micro Living", komfortabel bolig på lille plads, og "Smart Home", sammenkobling af møbler med omgivelserne, intelligent styring og tilpasning til menneskers forskellige boligsituationer og hverdag udfordrer møbelbranchen og kræver passende svar. Häfele forstår sig på møbler, udbygger konsekvent udbuddet som systempartner og har altid fokus på kunden. På Interzum viser virksomheden nye veje til fremtiden. Live og 1:1 kan kunden på messestanden opleve hvordan intelligente møbler med udvidede funktioner kan præge og forandre rum; fx hvordan man med Häfele Connect kan udforske helt nye dimensioner ved hjælp af en smartphone app.

På de tre store temaområder "Micro Living", "Smart furniture meets smart home" og "Møbelteknik som helhed" sammenfatter Häfele på Interzum tidens udfordringer. Häfele-konceptet "Micro Living" begejstrer med inspirerende funktionalitet og leder til nye markedsmuligheder for møbelindustrien. Det indeholder møbelideer der passer til den nye verdens generelle tendens til mindre og dyrere boliger og sammensmeltningen af boliger til nyere og ofte mindre enheder.
I denne verden hvor digitaliseringen af bolig- og livsrum og netsammenkoblingen i huset stormer frem og hvor "Smart Home" bliver en realitet, er sammenkobling og digital styring stadig vigtigere.

Som internationalt markedsførende virksomhed kender Häfele hele verdenen af beslagteknik, møbelbrancen og selve møblet bedre end de fleste, har omfattende erfaring og kompetencer på alle områder, i møbelkonstruktion, indretning, åbning og lukning samt elektrificering af møbler. Denne ekspertise omsætter virksomheden i nye produkter og inspirerende ideer på baggrund af en helhedsbetragtning af møbler – tilpasset til den samlede proceskæde af serviceydelser og specielt til møbelindustriens behov.

"Tænk videre, for vores kunder i møbelindustrien og for brugerne af sådanne smarte møbler i en ny tid, det er vores credo", siger administrerende direktør Sibylle Thierer.

Häfele Connect forbinder møbler og rum

Häfele Connect er det nye system og nøglen til smarte forbundne møbler og rum. Grundlaget er det internationalt succesrige LED-lyssystem Loox til lys og lyd i møbler. Takket være systemets Plug-and-play-systematik og universel sammenkobling af alle slags møbler kan også fremtidige anvendelser nemt elektrificeres.

Intelligent software giver via en app adgang til møbler og i sidste ende også til omfattende rumstyring. Åbne, belyse, konfigurere: Häfele vil vise industri og håndværk eksempler på hvad der allerede er muligt i dag.

Tankemodel Häfele Concept: Møbelsystem til Micro Living

Komprimeringen af boliger og den stadige migration til byerne sætter ideen om selve det at bo i bevægelse. Skillevægge forsvinder, boligområder vokser sammen. Det der længe har været en realitet i køkkenet, vil snart ramme alle andre områder. Når boligområder flyder sammen og møbler definerer boligzoner, bliver indretningen mere betydende. Beslaget definerer møblet.

Tankemodellen Häfele Concept til fleksibel bolig og arbejde på lidt plads bruger en studie- og forretningslejlighed som eksempler på fremtidens udvikling. Begge boliger består af industrielt modulfremstillede møbler – en innovativ ide som giver branchen nye impulser.

Møbelteknik som helhed – mange nyheder

Møbelteknik bliver en afgørende innovationsfaktor i den nye boligverden. Den giver møblerne den nødvendige pladsbesparende fleksibilitet i den daglige brug og skaber forudsætningerne for komfortabelt bolig- og arbejdsliv i små enheder. På denne baggrund giver kun en omfattende helhedsbetragtning på møblet brugbare og fremtidssikre løsninger til industri og håndværk.

Produkt-highlights på Häfeles messestand

Hos Häfele er der mange nyheder indenfor lys, møbelsamlebeslag, skabssystemer, skydedøre og klapper.

De store temaer på innovationsområdet er blandt andet

 • Häfele Loox LED-lyssystem. Med en opdatering af mange produkter bliver det indgangen til Häfele Connect, indgangen til den smarte verden af møbler og rum. I Loox-tunnellen styrer Häfele Connect appen smarte produkter i anvendelse.
 • Häfele Easy Storage skabsindretning med system. Dette er et komplet system til indretning af skabe fra én leverandør. Det være sig bælteholdere, skoreoler eller bukseholdere – alt kan lade sig gøre med Häfeles skabsindretningssystem Easy Storage, alt i samme design. På denne måde kan industrien forbedre sine skabe passende til det enkelte segment. Systemet fås i hele verden. Men det bedste af det hele er: Alle elementer kan monteres og demonteres værktøjsløst med det nye samlebeslag som netop har vundet Interzum Award 2017. Værktøjsløs er den aktuelle trend i møbelkonstruktion. Det værktøjsløst monterbare Easy Storage samlebeslag reducerer montagetiden med 50 % sammenlignet med skruesamlinger. Det er også den centrale del i systemet af skabe og reolsystemer af samme navn.
 • Häfele Ixconnect, sortimentet af møbelsamlebeslag. Når det gælder innovation og erfaring er Häfele uovertruffen. De nye produkter der kan integreres i enhver produktionsproces uden omstilling, det lille i én del, værktøjsløst anvendelig, og det store ekspansionssamlebeslag i én del til rationel møbelkonstruktion vil begejstre branchen. Det lille har netop vundet Interzum Award 2017 "Best of the best"! De er kendetegnet ved enkelhed og hurtighed i montagen. Det skjult monterede Ixconnect ekspansionssamlebeslag 8/25 til samling af lette møbler anvendes i standard 8 mm boringer. Det samler møbler ved at blive trykket sammen. Flere fordele: Ét produkt til alle pladetykkelser og nem håndtering. 
  Også det nye Ixconnect ekspansionssamlebeslag 8/60 i én del, der også er skjult, er specielt designet til større møbler med smart teknologi og det skaber nye muligheder for industrien når det gælder design og konstruktion.
  Sidst, men ikke mindst, Häfele Ixconnect Tab 15 hyldesamlebeslag – en filigran nyudvikling der sætter nye standarder.
 • Moovit MX skuffesystem. Med ny oliedæmpning og nye skuffehøjder er systemet blevet endnu mere komfortabelt og fleksibelt.
 • Häfele Slido skydedørssystem.  Det er nu udstyret med innovativ allround dæmpning (lukke-, midterlåge- og åbningsdæmpning) til alle anvendelser. Den enkle montage af skydedørsbeslag og dæmpning er inkluderet.
 • Häfele Free-klapbeslag. De har premiere på alle tænkelige åbningsmetoder, elektrificeret og certificeret. Free flap 1.5, et særlig økonomisk klapbeslag af kunststof til klapvægte på 1–5 kg, får på Interzum en storebror til 1–8 kg tunge klapper.
 • Sokkeljusteringssystemet Häfele Axilo – den forlængede arm til korpusnivellering. Alle køkkenmontører kender problemerne med nivellering af køkkenmøbler vha. sokkelfødder, især de bageste... Det nye smarte justeringssystem fra Häfele sætter en stopper for problemerne. Justeringen sker ergonomisk rigtigt og rygvenligt fra forsiden samtidig med at der kan holdes øje med vaterpasset. Samlet set kan det spare op til 50 % af montagetiden. Lille årsag – stor virkning.
 • Det multifunktionelle spejl kombinerer lys og styring, spejlvarme og lyd i et produkt; det har intuitiv betjening vha. design-touch-kontakter eller, for lyd via app, fjernstyret og streamet via tablet eller smartphone.

Kunder drager fordel af Easiness. Engineered by Häfele

Alle nye produkter fra egen udvikling og produktion der vises i Häfele- standens innovationsområde, repræsenterer denne filosofi om lethed og enkelhed.

„Easiness. Engineered by Häfele" – dette motto er et program fordi Häfele beslagteknik er udviklet og positioneret på markedet for at gøre livet lettere for producenter og forbrugere: Lettere valg, bestilling, bearbejdning og selvfølgelig anvendelse.

Omfattende servicetilbud

En fast bestanddel af den innovative beslagteknik er et omfattende servicetilbud og rådgivning fra Häfeles industridivision EWW. Häfeles key account managers følger møbelindustrien i hele proceskæden, fra udviklingen af nye møbler til leveringen af dem hos forbrugeren. De hjælper også gerne med gode ideer når det handler op at opfylde individuelle krav. Sammen med kunderne udvikler Häfeles ingeniører til stadighed kundespecifikke, beslagtekniske løsninger og varianter som nu er blevet så vigtige for succes på møbelmarkedet.

Häfeles messestand bliver også denne gang branchens mødested og innovative markedsplads. Det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra tid her.

Den nye Häfele-messestand på Interzum - en markedsplads for inspiration og innovation

Den nye Häfele-messestand på Interzum - en markedsplads for inspiration og innovation.

Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk