Lys og lyd i møbler – alt fra én producent

Plug-and-play – lettere bliver det ikke

Lys og lyd i møbler er blevet en salgssucces. Den tredje generation af LED-lyssystemet Loox fra Häfele og det omfattende sortiment af lyd- og underholdningskomponenter kombinerer de to verdener. Loox-netdelene fungerer som perfekt interface. De giver problemløs tilslutning af de talrige nye LED-lamper og lydsystemkomponenter. De modulære systemkomponenter passer perfekt sammen og monteres legende let og værktøjsløst vha. plug-and-play. Deres kvalitet, fleksibilitet og komfortable betjening er overbevisende.

Lys i møbler og indretning indgår i en velgørende symbiose med rummets øvrige belysning og giver komfort og harmoni. Det perfekte sammenspil mellem komponenterne giver en helhedsvirkning som begejstrer stadig flere kunder. Med LED-lyssystemet Loox bliver denne "fjerde møbeldimension", altid i passende "lysfarve", altid vellykket harmonisk, enkel og økonomisk.

De trendy, usynlige Häfele lydsystemer 105 og 420 forvandler møbler til den alternative CD-afspiller eller radio. De er udstyret med en Bluetooth-modtager og op til fire vibrationstransformatorer (Excitere). Exciter omdanner alle hårde overflader som træ, glas eller metal til en resonansbund der gengiver musik og tale i en overraskende god lydkvalitet. Musikvalg og lydstyrke styres nemt, bekvemt og trådløst via Bluetooth med smartphone, tablet eller laptop. Med lydsystemet fra Häfele skabes interessante møbler med merværdi for musikelskende kunder.

Nyeste gadget: Trådløs ladestation

Og når din smartphone løber tør for strøm, findes en usynligt indbygget ladestation i møblet. Læg blot mobilen på møblet hvor laderen er, og tank ny energi.

Entydige farvekoder – legende let montage

Kernen i Loox og lyd er de højtydende netdele. De kan anvendes i hele verden og fungere problemløst og sikkert sammen med forskellige netspændinger og -frekvenser. Standardiserede stikforbindelser med entydige farvekoder gør dette system særdeles brugervenligt. De giver maksimal sikkerhed ved montage og sikrer altid korrekte forbindelser. Netdele kan uden problemer monteres bag på korpus. High-Power-netdele yder op til 3x60 Watt ved 12 V og op til 3x75 Watt ved 24 V. Dermed kan der også laves større installationer med en enkelt netdel. Ud over forskellige lamper og kontakter fås yderligere komponenter der giver endnu mere fleksibilitet og komfort ved montage og anvendelse, fx multikontaktboks, multinetdelboks, 6-dobbelt fordeler, 4-dobbelt forlænger m.m. Internationale certifikater og kontrolmærker gør Loox klar til brug verden over.

Modulære LED-lamper og kontakter

Blandt nyhederne i lys-sortimentet findes bl.a. LED-lamper til modulær opbygning efter byggeklodsprincippet. 12 V-lamperne LED 2025 og LED 2026 til borehul 58 mm og LED 2040 til borehul 35 mm består af et standardiseret lampekabinet som basiselement med stikforbindelser og kabler i tre forskellige længder og ind- eller påbygningsringe i forskellige faconer. Den store belysningsstyrke i LED 2025 muliggør arbejdsbrug; LED 2026 er mere velegnet i boligen. LED 2040 er den lille kompakte variant i modulsystemet. Alle tre lamper tilbydes i øjeblikket i de tre standardlysfarver 3000, 4000 og 5000K.

Modulopbyggede Loox-kontakter kan bruges i alle LED-systemer, kan nemt opgraderes og er hurtige at installere med stikforbindelser. Nye kontaktmuligheder tilbyder bl.a. en kapacitiv kontakt til skjult indbygning i træ, glas eller sten som muliggør trinløs lysregulering. Den universelle dørkontakt er lavet til dreje- eller skydelåger. Med 1-10 V dæmper-interface kan belysningen i møbler også forbindes med den gængse vægdæmper for at give en enkel, intuitiv og central betjening.

Stærke LED-bånd med meget farvetro gengivelse

Højt lysudbytte, lille tolerance i lysfarven, sikkerhed for at kunne købe lamperne i samme farve senere og det at de fås i fire lysfarver, udmærker de nye LED-bånd til 12 og 24 V. Häfele kan tilbyde et passende LED-bånd til enhver anvendelse. Op til 600 LED (12 V) sikrer ved 5 m bånd for en direkte eller indirekte ensartet belysning. Båndene kan afkortes med 25, 33 eller 50 mm alt efter udførelse. Til 24 V er det dobbeltrækkede LED-bånd 3028 med 1200 LED på 5 m båndlængde et særligt highlight. Det giver en meget ensartet og gennemgående lyseffekt.

Ny konverter – Loox netdel med alsidig anvendelse

Ved hjælp af en konverter kan lamper fra forskellige systemer drives med én netdel. Den nye konverter der transformerer fra 12 V til 24 V og omvendt, udvider den eksisterende 350 mA til 12 V konverter for tilslutning af 350 mA lamper til en 12 V netdel.

Flere lamper kan styres

Multinetdelboksen bringer 12 V, 24 V og 350 mA systemerne under én hat og gør at de kan betjenes med en enkelt kontakt. Dermed kan flere lamper styres uafhængigt af i hvilket Loox LED-system man lige bevæger sig.

Spar penge og få mere komfort med multikontaktboksen

Multikontaktboksen gør det muligt at tilslutte op til tre forskellige kontakter til en hvilken som helst netdel i Loox-programmet. Det er altid fornuftigt når et Loox-lyssystem skal styres fra forskellige placeringer i et rum.

Loox-netdele fungerer som centrale koblingsstationer for LED-lys- og lydkomponenter fra Häfele. Meget let og sikker installation for alle med plug-and-play.
Loox, det intelligente plug-and-play system med letforståelige farvekoder.
Innovativ: Det modulære byggeklodsprincip med forskelligt formede indbygnings-/påbygningsringe gør Loox LED 2025 påbygningslamper meget fleksible i deres anvendelse.
Enkel elegance og homogen lysydelse er de vigtigste kendetegn for indbygnings- og påbygningslamperne Loox LED 3022. Deres flade udformning giver mulighed for kreative anvendelser.
Med 20 W ydelse og mulighed for udvidelse til op til fire vibrationstransformatorer giver lydsystemet 420 fra Häfele en særlig stereoklangoplevelse. Det indbygges helt skjult i møblet. Systemet fås også med integreret FM radiomodul inkl. fjernbetjening.
Under denne bordplade gemmer den vigtigste del sig i form af en trådløs ladestation. Hvis din smartphone løber tør for strøm, lægger du den bare der til opladning.
Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk