Häfele: Guld til flerdimensionalt badeværelsesspejl

„Det smukkeste i landet her“

Häfeles badeværelsesspejl fortryller! Brugere indenfor deres egne fire vægge såvel som hotelgæster og læserne af det ansete branchemagasin Top Hotel. Hvert år kårer Tysklands mest kendte hotelfagtidsskrift de bedste produkter til hotelverdenen og finder i konkurrencen Top Hotel Star Award, udvalgt af læserne, de bedste leverandører af produkter til hotelindustrien: Efter udmærkelsen Guld 2017 til Häfeles smartphone-nøgle i kategorien ”Fleksibilitet” og Sølv 2013 for Häfeles hoteldør på området ”Serviceydelser” fortsætter Häfeles flerdimensionale spejl rækken af succeser ved i 2018 at vinde guld i kategorien ”Design”.

Det flerdimensionale spejl fra Häfele er et rigtigt multitalent: Det forvandler på et øjeblik badeværelset til en wellness-oase og scorer points som ”event manager” med særligt talent for underholdning og stemning. Den indbyggede sminkebelysning har en kvalitet der tilfredsstiller selv professionelle krav. Det strålende, frontale lys reducerer effektivt skyggedannelse i ansigtet og supplerer rumbelysningen perfekt. Integreret spejlvarme hindrer dug på glasset og sikrer et altid klart spejlbillede. Efter 45 minutter skifter varmefunktionen automatisk til energibesparende standby-indstilling. Stemningslyset giver god stemning og det samme gør de usynligt indbyggede lydkomponenter der kan styres via tablet eller smartphone, smart! Ved hjælp af Bluetooth-forbindelse kan brugeren nemt hente sin yndlingsmusik ind i badeværelset.

Top Hotel-redaktionen føjer disse kommentarer til den innovative produktnyhed: ”Häfeles flerdimensionale badeværelsesspejl forener rumbelysning, stemningslys, lydsystem og spejlvarme i ét modul og fungerer også fint som sminkespejl. Alle funktioner kan styres smart via berøringskontakt. Det er måske det smukkeste i landet.”

Omkring 100 virksomheder indsendte produktansøgninger i slutningen af 2017 for at blive nomineret til en af de 15 kategorier i Top Hotel Star Award. Kun tre produkter pr. kategori gik videre til finalen og blev vist i magasinets decemberudgave. Indtil begyndelsen af februar 2018 stemte 4.300 læsere på deres favoritter. Prisuddelingen fandt sted 11. marts på Internorga-messen for hotel- og restaurationsbranchen i Hamborg.

Häfeles flerdimensionale spejl forvandler på et øjeblik badeværelset til en wellness-oase.

Häfeles flerdimensionale spejl forvandler på et øjeblik badeværelset til en wellness-oase.

Stemningslyset giver god stemning og det samme gør de usynligt indbyggede lydkomponenter der kan styres via tablet eller smartphone, smart!

Stemningslyset giver god stemning og det samme gør de usynligt indbyggede lydkomponenter der kan styres via tablet eller smartphone, smart!

Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk