Häfele Interzum preview 2019

Digitalt netværk i moderne boliguniverser

På Interzum i Køln besvarer Häfele tidens spændende spørgsmål. Med digitalt netværk, innovativ møbelteknik og helhedsløsninger giver Häfele på messestanden i hal 7.1, C 040 mulighed for igen at opleve deres slogan "Tænk videre" i virkeligheden. Her kan det tydeligt ses hvor nemt den smarte verden i møbelindustri og håndværk kan realiseres sammen med Häfeles sortiment og de mange nye produkter.

„Smart furniture meets smart home“, hvilket for to år siden på Interzum nok mest var fremtidsmusik, lykkes nu nemt og hurtigt med Häfele Connect-teknologien. Virksomheden beviser sin kompetence med bl.a. en mikrolejlighed med smarte komponenter i netværk og et køkken med raffineret belysning styret via smartphone eller tablet.

Häfeles messestand byder også i år på en festival af innovationer. Standens 1400 m2 bliver en markedsplads for international udveksling af kreative tanker og ideer. Et besøg kan absolut betale sig for møbel- og køkkenproducenter samt for snedkere, arkitekter, entreprenører og projektspecialister.

Digital Breakfast som start på messedagen

Hver messedag på Häfeles stand begynder kl. 9.30 med et highlight i form af en "Digital Breakfast" med et impulsforedrag om relevante emner indenfor møbelbranchens fremtid. Onsdag og torsdag taler Dr. David Bosshart, chef for GDI Institut Zürich, om Digital Living og Micro Living eller kompakte boliger samt om fremtiden for møbelhandel.

Nutid og fremtid i bevægelse

Alle med interesse for nye ideer vil finde dem på Häfeles messestand. Her er fremtiden på mange områder allerede begyndt. „Digital Living, we make it easy“, lyder sloganet. Det beskriver bl.a. den nye generation af LED-lysprogrammet Loox. Det er lettere at projektere, lettere at installere, lettere at styre og lægger grunden til det nye, smarte sortiment der tilbydes. Under paraplyen Häfele Connect realiseres netværk og styring af de smarte Häfele-produkter inklusive forbindelse til tredjepartssystemer.

Nimbus, det yngste medlem af Häfele-familien, er også en del af holdet. Pioneren indenfor LED-belysning føjer smukt design og førende teknologi til Häfeles produktsortiment og lyskompetence.

„We make it easy“ er det centrale budskab til møbelindustrien.
Dertil hører god service med knowhow om hele proceskæden, lige fra projektering over produktion til logistik. Det kan man opleve et eksempel på i et køkken udstyret med lys i netværk. Det er placeret ved siden af den smarte mikrolejlighed lige midt i messestandens show.

Møbelteknik som helhed

Derudover findes der en mængde møbelteknik på baggrund af en holistisk betragtning, fx tre køkkener samt opholds- og sovemiljøer bestykket med de nyeste produkter. På fem stationer kan besøgende opleve de nye produkters ydeevne i virkeligheden: Easiness møbelsamlebeslag ved helt værktøjsløs møbelmontage, den nye generation af klapbeslag, den nye Häfele grebskollektion med en Red Dot Award-vinder, det spritnye Häfele trådvaresortiment, hele Häfeles kompetence indenfor møbeludtræksløsninger og meget mere – et veritabelt fyrværkeri af innovationer.

Produkt-highlights på Häfeles messestand

Hos Häfele findes mange nyheder indenfor smarte netværk i moderne boliger, LED-lys og lyd, møbelsamlebeslag, skabssystemer, udtræk og klapper.

De store temaer på innovationsområdet er blandt andet:

  • Femte generation af det gennemarbejdede Häfele Loox LED-lyssortiment. Det præsenterer sig som et komplet nytænkt system. Enkel, lineær, logisk – det er essensen af fire generationer af succesfuldt udviklet og markedsført LED-teknologi. Häfele Loox imødekommer dermed i lige høj grad de stigende krav til lys i møbler og rum, det større behov for netværk og digitalisering samt maksimal enkelhed og fleksibilitet. Loox byder på nye, overraskende muligheder for digitalt netværk via Häfele Connect app inklusive forbindelse til tredjepartssystemer.
  • Designlamper fra Nimbus, pioneren indenfor LED-belysning og nyt medlem af Häfele-familien.
  • Den sensationelle nyhed i Häfeles Free klapsortiment: Et innovativt, ekstremt lille og samtidig ekstremt stærkt klapbeslag. Med sit kompakte design giver det mere opbevaringsplads i møbler end alle andre gængse modeller i sin klasse.
  • De nyeste udviklinger i Häfeles Ixconnect sortiment af møbelsamlebeslag som for første gang gør det muligt at samle hele møbelkorpusser værktøjsløst, og som kan integreres i alle standardproduktionsprocesser uden omstilling.
  • Det udvidede skuffeprogram Häfele Matrix. Det tilbyder en optimal løsning på alle anvendelsesområder. Udstillingernes udstyr på messestanden viser hele viften af muligheder, fra funktionel startmodel til high-end systemløsning.
  • Skabsindretningssystemet DressCode helstøbt i ét formsprog. På denne måde kan man forbedre sine skabe passende til det enkelte segment. Systemet fås i hele verden. Alle elementer kan monteres og demonteres værktøjsløst. Det reducerer montagetiden med 50 % sammenlignet med skruesamlinger. Det prisbelønnede samlebeslag er den centrale del i dette system til skabe og reoler.
  • Det geniale sokkeljusteringssystem Häfele Axilo – den forlængede arm til korpusnivellering, har fornylig vundet Red Dot Award.
  • Officys bordstel. De fås nu også i trendfarven grafitsort til et moderne miljø i traditionelle kontorer, til Shared Spaces og Coworking-områder. Det elektrisk højdejusterbare bordstel Häfele Officys TE 651 vises på messestanden.
  • Innovative Häfele campingbeslag. De præsenteres på messestanden i en model af en campingvogn. Dette omfattende sortiment fuldendes med lamper fra Loox LED-programmet og ladestationer til smartphone m.m.

Udover på messestanden er Häfele til stede på to specialudstillinger. I specialområdet "Tiny Spaces" er der et lille hus på hjul, mobil Micro Living så at sige, fyldt med smarte løsninger fra Häfele.

Ydermere er Häfele engageret i en fremtidsworkshop med unge, kreative mennesker fra mange forskellige fagområder. I specialområdet i hal 10/11 vil disse unge præsentere deres syn på fremtidens digitale bolig.

Häfeles messeteam er spændt på reaktionen fra deres partnere og glæder sig til intensive og inspirerende tekniske diskussioner på deres innovative markedsplads på Interzum i Køln.

Yderligere informationer kan fås hos
Häfele Danmark A/S, Elskjærbakken 3,
DK-7800 Skive, tlf.: +45 97 51 15 22,
fax: +45 97 51 12 13,
E-mail: info@haefele.dk

 

120419_fig1_Haefele_Interzum Preview

Den nye Häfele-messestand på Interzum – en markedsplads for inspiration og innovation.

120419_fig2_Haefele_Interzum-Preview

Häfele designer også i 2019 fremtidens digitale bolig.

120419_fig3_Haefele_Interzum-Preview

Premiere på møbelgrebet H1910 "Textile", endnu en Red Dot Design Award-vinder fra Häfele. Det markerer sammensmeltningen af køkken og stue indenfor grebssegmentet.

120419_fig4_Haefele_Interzum-Preview.jpg

På Ixconnect-stationen kan man røre og prøve de nye værktøjsløse møbelsamlebeslag. (Arkivfoto).

120419_fig5_Haefele_Interzum-Preview

Nye logoer til 5. generation af Häfeles lyssystem Loox. Med sine netdele fungerer det også som basis for drift af smarte komponenter.

120419_fig6_Haefele_Interzum-Preview

Premiere på Interzum: Nyhed i Häfeles Free sortiment: Et innovativt, ekstremt lille og stærkt klapbeslag.

Pressekontakt Peder Nørgård Pressekontakt

Peder Nørgård

Adm. direktør Tlf.: 96 14 72 76 Fax: 97 51 12 13 peder.noergaard@haefele.dk