Kvalitetstestet og til alle gængse anvendelser

Metalla: Det nye hængselprogram fra Häfele i professionel kvalitet

Nagold – 27. juli 2022

Der findes få skabe og køkkenmøbler uden kophængsler. Det dominerende hængsel til drejelåger og -døre til boliger og projekter holder mange ting sammen og giver samtidig bevægelse til møbeldesign. Med sin årtier lange og omfattende erfaring med møbelbeslag fører Häfele med Metalla-programmet nu for første gang sit eget hængselsortiment der dækker alle gængse anvendelser. Metalla fås kun hos Häfele.


Det nye hængselprogram Metalla er egenudvikling fra Häfele - specialisten i beslag, elektroniske låsesystemer og belysning i Schwarzwald.

Eget sortiment med super pris-/værdiforhold

„Med Metalla har vi udviklet et kvalitetstestet hængselprogram som vores partnere - håndværkere og møbelproducenter - kan stole på”, understreger Michael Schlee, leder af Product & Category Management for møbelkonstruktion hos Häfele. ”Hængslerne dækker med deres kompakte design en bred vifte af anvendelser og leveres til alle gængse borebilleder. Og det med et optimalt pris-/værdiforhold”, fortsætter Michael Schlee. 

Som specialist i beslag, elektriske låsesystemer og belysning garanterer Häfele med sine egensortimenter og vedvarende investeringer i udvikling og produktion den højeste standard når det gælder funktionalitet, kvalitet og design.

 


Uanset om det handler om moderne køkkenelementer, badeværelsesmøbler eller garderobeskabe, dækker kophængslerne i den nye Häfele Metalla-serie alle gængse anvendelser og bringer bevægelse i møbeldesignet.

Premiumlinje Metalla 510

Programmet Metalla 510 til anvendelser i eksklusivt møbeldesign og indretning er blevet LGA-certificeret af Häfele hvilket garanterer en ekstremt lang levetid for disse hængsler. Metalla 510 er også blevet testet for en stor korrosionsbestandighed på 48 timer iht. EN 15570 Level 3. Metalla 510 kophængslerne er produceret i EU og vinder ved let og tidsbesparende montage - til iskruning eller ipresning, med hurtiglåsning eller helt værktøjsløst. Med en åbningsvinkel på 105° giver Metalla 510 manuelle justeringsmuligheder for højde, side og dybde.

Häfele anvender i koppen på Metalla 510 en integreret lukkedæmpning af høj kvalitet som kan finjusteres. Det er også muligt at få en dæmperkontakt der aktiverer mekanismen ved 30° eller 10° åbning. Hængselprogrammets eksklusive design rundes af med tilbehør af høj kvalitet såsom diskrete dækkapper til hængselkop og hængselarm.

Egensortimentet af korrosionsbestandigt stål med lang levetid har hidtil udelukkende fået positiv respons fra håndværkere, projektvirksomheder og møbelindustrien. Häfeles partnere sætter især pris på mangfoldigheden hvormed de kan virkeliggøre deres projekter indenfor møbeldesign og indretning i topkvalitet.

 

 

 

 

 

 

Metalla 510 giver mulighed for finjustering i højden, siden og dybden. Det er muligt at tilvælge en lukkedæmpning i høj kvalitet integreret i koppen.

Pressekontakt

Christina Buus

Marketingansvarlig Tlf.: 28 73 05 15 christina.buus@haefele.dk